Technische productie
1,50 meter proof!

In deze heftige tijden staan ook wij stil bij alles wat nóg belangrijker is dan ons werk. Onze gezondheid, ons gezin, onze familie, onze manier van leven, met elkaar. Maar we staan niet alleen stil, we anticiperen ook. Op hoe we met elkaar in een nieuwe werkelijkheid op 1,5m afstand toch weer mooie projecten kunnen realiseren.

Wij hebben alle onderdelen van onze dienstverlening langs de maatstaf van deze tijd gelegd en komen nu met “Technische Productie 1,50 meter Proof”.

“Technische Productie 1,50 meter Proof” is ons antwoord, vanuit onze discipline, op de vele vragen rondom het organiseren van events, shows en samenkomsten in de huidige tijd. Een helder en praktisch protocol dat organisatoren, opdrachtgevers, opdrachtnemers en leveranciers, kan helpen om “onze” branche klaar te maken voor produceren op veilige afstand. Wij gaan graag met dit protocol als tool, op gepaste afstand, met jullie in gesprek over hoe we samen weer concepten en ideeën mogelijk kunnen maken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Gebruik het contact formulier, bel 088-099 20 50, mail naar info@sightline.nl of benader één van onze collega’s.

Houd moed, houd vol, houd afstand!

De eerste stap: Al in de ontwerpfase gezamenlijk de juiste keuzes maken om “1,50 meter proof” te kunnen produceren. Dit geldt voor zowel het creatieve als voor het technische ontwerp van elke show, event, programma. Door al in deze fase het protocol te hanteren wordt het volledig geïntegreerd in de productie.

Ontwerp

Planning

Logistiek

Crowd Management

Health & Safety

Innovatie